U bent hier:

Sprekers bekend nieuwjaarsbijeenkomst

Datum:14/12/2023

We verwelkomen twee boeiende sprekers. Het thema is ‘Dertig jaar wereldfietsen en wat brengt de toekomst ons?’ Zij kijken terug op de ontwikkeling van het reizen per fiets in de afgelopen dertig jaar. Dat doen ze aan de hand van hun eigen ervaring als wereldfietser en als observator van dit fenomeen vanuit hun hobby en professie.

De eerste spreker die we kunnen aankondigen is Eric Schuijt, wereldfietser, publicist, promoter en ondernemer. Eric is er vanaf het begin bijgeweest en heeft zicht ontwikkeld tot een voorbeeld en adviseur van veel wereldfietsers.

 

De tweede spreker is Annemarie Pol, ook lid van het eerste uur en een van de redactionele pioniers van ons tijdschrift. Zij kijkt niet alleen met ons in de glazen bol van de Wereldfietser, maar loodst ons ook langs een paar mooie plaatjes van vroeger.

Er is ruimte voor slechts honderd bezoekers. Lidmaatschap van de vereniging en aanmelden is een vereiste.

Wij nodigen je van harte uit voor deze bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst van de Wereldfietser op zaterdagmiddag 6 januari 2024 in de Kargadoor in Utrecht.

We trappen dan het jaar af waarin we ons dertig jarig jubileum vieren. Op 18 september 1994 is de vereniging opgericht. Gedurende het jaar 2024 zullen we op tal van momenten daar feestelijk bij stil staan. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst vertellen we daar graag meer over.

Sponsoren


Zoeken